Teksten voor online en offline communicatie

Door jarenlange (hoofd)redactionele ervaringen is het schrijven van een goede tekst, afgestemd op de juiste doelgroep, geen enkel probleem. Digitaal, print, B2B, interne- of externe communicatie. Ieder kanaal heeft een eigen stijl en tone of voice. Samen zoeken we naar een stijl die bij jouw merk, bedrijf of organisatie past.

Branded content

Content marketing is steeds meer in opkomst. Dit zijn artikelen waarmee je niet primair een verkoopverhaal afsteekt. Het moet een artikel zijn waar mensen wat aan hebben. De informatie moet echt toegevoegde waarde hebben. Met content marketing kun je ook een klant een mooi ervaringsverhaal vertellen. Je kunt zelfs een hele, speciale uitgave maken vol met 'content marketing verhalen'; interviews, tips, lijstjes, informatieve artikelen. Bundel het samen in een Merkazine en je zet je bedrijf, merk of organisatie op een unieke manier in de markt.

Landingspagina's die scoren in Google

De vindbaarheid van je website is van essentieel belang. Belangrijk onderdeel om gevonden te worden door zoekmachines is het optimaliseren van je landingspagina's. Door te weten waar je doelgroep op zoekt en die zoekwoorden in je pagina's te verwerken zullen meer mensen op je site terecht komen.

Tesselhof Media werkt intensief samen met Het Online Huis, gespecialiseerd in SEO. Daardoor kunnen wij deze service ook aan onze klanten aanbieden.

Bloggen

Een blog kun je op verschillende manieren inzetten. Ten eerste kun je in een blog eigen ervaringen delen met je doelgroep. Persoonlijke verhalen, mensen hebben het gevoel dat je ze echt leert kennen. Als het gaat om zakelijk bloggen, dan is een blog vaak een soort van informatievoorziening. De blogs gaan bijvoorbeeld over bepaalde functies of toepassingen van een apparaat of dienst. Je kunt ook bloggen over de ontwikkelingen in de markt, en zaken die gerelateerd zijn aan jouw product of dienst. Op die manier toon je je eigen expertise.


Zelf geen vlotte pen? Wij kunnen je daarmee helpen.