Fine art fotografie

Een stukje kunst voor aan de muur

Wat is fine art fotografie?

Bij Fine Art fotografie gaan we aan de slag om een heus kunstwerk te maken. Het is een heel creatief proces. Bij het maken van een Fine Art portret ga ik van tevoren aan de slag om een heel concept uit te werken. We denken overal over na: de kleding, haarstyling, eventueel make-up, maar vaak komen er ook props/attributen bij om een mooi geheel te maken.

Misschien heb je zelf al een idee? Als dat niet zo is, is dat helemaal niet erg. Ik vind het wel belangrijk om te weten wie ik voor de lens heb. Wat zijn je passies, wellicht kunnen we die verwerken in het portret. Zo vind ik het fijn als ik vooraf net wat meer over je weet en om alvast een foto van je (kind) te ontvangen zodat ik kan kijken wat bij de uitstraling past.

We plannen altijd ruim de tijd in voor een fotoshoot. We gaan eigenlijk net zo lang door tot we mooie beelden hebben. Tijdens een shoot is de mogelijkheid om van kleding te wisselen. Het is mooi om wat verschillende settings te proberen en zo tot het mooiste beeld te komen. Niks ligt voor 100 procent vast, we gaan samen kijken waar we terecht komen. Als het om kinderen gaat is het vooral belangrijk dat ze zich prettig voelen. Soms hebben ze ook zelf een leuk idee, waar we tijdens de shoot wat mee kunnen.

Met alleen de fotoshoot is het niet klaar. Bij een fine art portret is de nabewerking misschien wel net zo belangrijk als de shoot zelf. De combinatie van een mooie setting tijdens de shoot met een uitgebreide nabewerking zorgen ervoor dat er een heus kunstwerk voor aan de muur ontstaat.

Dit is een vorm van fotografie waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Hopelijk die van jou ook bij het zien van het resultaat.

Wat kun je verwachten?

- Een uitgebreide fotoshoot in de studio

- Meerdere (minimaal 3) verschillende settings

- Aandacht voor (haar) styling

- Inclusief accessoires

- Inclusief kleding(advies)

- 3 volledig nabewerkte digitale bestanden

- Fine Art fotoafdruk

Binnen enkele weken naar de fotoshoot ontvang je de digitale bestanden via de mail. Je mag zelf aangeven welke van de beelden je afgedrukt wilt hebben. Daarnaast heb ik een groot aanbod aan fotoproducten tegen aantrekkelijke prijzen die je optioneel direct bij kunt bestellen. Want zo'n kunstwerk laat je toch niet alleen maar op de computer staan? Daarom is 1 afdruk altijd inbegrepen.

Deze uitgebreide fotoshoot kost tijdelijk maar 125 euro (incl. BTW).

In principe is dit een fotoshoot voor 1 persoon, maar wil je een fine art shoot met bijvoorbeeld 2 kinderen (broer/zus) neem dan even contact op voor de mogelijkheden en wensen.

Meer weten of een Fine Art fotoshoot boeken? Neem dan contact op.