Dansfotografie

Ik heb een grote passie voor dansfotografie. Door de jaren heen heb ik diverse dansvoorstellingen mogen fotograferen, maar ook fotoshoots mogen doen in dansstudio's, in mijn eigen studio en op locatie.

Het is als danser ook mogelijk om portfoliofoto's te laten maken.

Wil je als dansstudio iets leuks organiseren voor je leerlingen? Denk dan ook zeker eens aan een dansfotoshoot! Hieronder leg ik uit hoe we dan te werk gaan.

Fotoshoot voor dansstudio's

Een leuk extraatje voor je leerlingen

Het is enorm leuk om (jaarlijks) fotoshoots in je eigen dansstudio te organiseren. Voor dansers een mooie kans zichzelf vast te laten leggen en daarbij ook nog eens een unieke beleving met mooie foto's als resultaat.

Voor de dansstudio zijn hier geen kosten aan verbonden. Het enige wat jullie hoeven te doen is organiseren en genieten. Samen plannen we een geschikte dag in. Aan de hand van een filmpje of foto's van de studiolocatie kijken we of de dansstudio zelf geschikt is als fotolocatie, of dat we een achtergrond opbouwen in de studio voor de fotoshoot. Ook een combinatie van beiden is mogelijk. We gaan samen bepalen welke sfeer we neer willen zetten.

Dansers kunnen zich via de dansstudio inschrijven voor de gewenste stijl. Ze krijgen een kledingadvies, maar we nemen ook diverse kledingstukken en attributen mee naar de studio die de dansers kunnen gebruiken. Misschien heb je als dansstudio zelf ook nog mooie kleding van diverse voorstellingen, of leuke attributen die we kunnen gebruiken.

Tijdens de shoot is het fijn als er een dansdocent van de eigen dansstudio aanwezig is. Zij kennen de leerlingen als geen ander en weten precies waar de sterke punten liggen. Zo zorgen we samen voor de mooiste foto's. Daarbij is het voor de jongere leerlingen fijn als er een bekend gezicht aanwezig is. Uiteraard mogen dit voor de diverse stijlen verschillende dansdocenten zijn. Zij krijgen zelf hun eigen fotoshoot uiteraard gratis.

De dansers betalen een bedrag van 30 euro voor de fotoshoot. Hiervoor krijgen ze 5 digitale bestanden en 1 afdruk van het formaat 15x23 cm op mooi fineart papier (dit is een extra mooie stevige, dikke papiersoort). Deze mogen ze zelf uitkiezen in een online gallerij.

Lijkt dit wat voor jouw dansschool? Neem van via onderstaande button contact met me op.

In de fotostudio of op locatie

Wil je mooie dansfoto's? Dat kan bij Tesselhof Media in Borculo in de fotostudio (Balletbarre aanwezig) , of op locatie. Samen gaan we op zoek naar de sfeer die jij neer wilt zetten. Is dat juist stoer, of iets meer dromerig? Heb je bepaalde beelden nodig voor je portfolio? Alles is mogelijk.

Uiteraard is er tijd om van kleding of achtergrond te wisselen zodat we diverse beelden kunnen maken. Je ontvangt een ruime selectie beelden in een online gallerij zodat je de mooiste foto's uit kunt kiezen.

Er zijn in de studio ook diverse rokken en balletpakjes aanwezig die gebruikt mogen worden.

Het is ook mogelijk om met een paar dansers tegelijk een shoot op locatie te boeken om zo de kosten wat naar beneden te krijgen.