Bedrijfsfotografie

Een beeldbankfotoshoot vertelt jouw verhaal

Herken je dat, dat je dingen makkelijker onthoudt of ergens een goed gevoel bij krijgt wanneer er een mooie foto bij zit? Je kunt je er dan beter een beeld bij vormen, het beklijft. Dat is geen toeval: Ons brein is namelijk zo ingericht dat we de wereld het liefst visueel interpreteren.

Tel daar de vluchtigheid van deze maatschappij bij op en het is duidelijk dat je jouw klanten met aantrekkelijk beeld naar je verhaal moet trekken. Des te belangrijker om met mooie passende beelden een goede indruk te maken met je bedrijf. Door goed beeld laat je zien wie je bent en waar je met je bedrijf voor staat. Met goede portretfoto's of een uitgebreide beeldbankfotoshoot heb je altijd mooie beelden die jouw verhaal vertellen.

Beeldbankfotoshoot of bedrijfsreportage

Ben je wel eens op zoek naar beelden voor bij een persbericht of een bericht op de website? Struin je dan uren door stockfoto's op zoek naar geschikt beeld en is het dan nog niet precies wat je zoekt? Het is mogelijk om een beeldbank voor jouw bedrijf te laten maken. Dan heb je altijd foto's die passen bij jou en jouw bedrijf. Want eigen beeld is altijd beter!

We gaan samen bekijken wat belangrijke elementen zijn van jouw bedrijf en gaan die vastleggen. Niet alleen medewerkers, maar ook het bedrijf zelf en detailfotografie.

Jouw bedrijf of organisatie heeft zijn eigen unieke kracht en eigenschappen. Je hebt een eigen sfeer die je wilt uitstralen.

Door mooie sprekende foto's zorg je ervoor dat potentiële klanten je bedrijf al een beetje leren kennen en er een gevoel bij krijgen.

We maken beelden die zowel geschikt zijn om online, als in print te gebruiken. Deze ontvang je in diverse formaten, in hoge resolutie en op webformaat. Daarin kijken we goed naar jouw wensen en de kanalen die je wilt inzetten.

Voor de beeldbankshoots heeft Tesselhof Media diverse basispakketten, uiteraard zijn deze naar wens aan te passen.

Klik op onderstaande button om de pakketten en prijzen te bekijken.

Een mooie pakkende foto helpt bij het vertellen van jouw verhaal

Portretfotografie

Een portret is voor veel mensen een eerste kennismaking en dus ook een eerste indruk van een  bedrijf. Een goed (zakelijk) portret kan dus echt het verschil maken. Maar een portret kan ook een mooi cadeau of een mooie herinnering vormen. Je kunt kiezen voor een standaard portretfoto, maar er zijn ook creatievere mogelijkheden.

We zoeken samen naar dat wat bij jou past. Of het nu gaat om een mooi portret aan de muur, een zakelijk portret, maar ook voor redactionele portretten en profielfoto's.

Voor portretten van alle medewerkers kan ik op jouw eigen locatie een studio opbouwen. Het is ook mogelijk om samen op zoek te gaan naar een geschikte locatie buiten de studio.

Reclamefotografie

Jouw bedrijf of organisatie heeft zijn eigen unieke kracht en eigenschappen. Je wilt deze natuurlijk op een passende manier presenteren. Een bedrijfsreportage met mooie sprekende foto's zorgt ervoor dat potentiële klanten je bedrijf al een beetje leren kennen en er een gevoel bij krijgen.

Samen bepalen we wat je wilt laten zien. Daarbij kijken we ook naar het medium waarvoor je het toe wilt passen, want in print worden beelden anders gepresenteerd dan op het beeldscherm.

Reclamefotografie KV Olympia'22